Hírek

Honlapra: Április folyamán négy helyszínen mutatja be új dalait a JaMese zenekar. Odaát, idebent című turné állomása: Pomáz, Sopron, Kiskunhalas, Szeged. A dalokat az év második felében rögzíti a zenekar, hogy megjelenhessen a negyedik nagylemezük. 

Kattints a koncert menübe a pontos dátumokért és helyszínekért!


2021. Szeptember 30-án indul a JaMese PODCAST első évada. A „Szabad bennem a levegő” című beszélgetés sorozat első hat vendége: Palya Bea, Szepesi Matyi (Konyha), a Dalinda énekegyüttes, Koszi Janka, Harcsa Veronika és Kepes Juli, Alexander technika tanár lesz.

A szabad hang, a kifejezés ereje, a színpadi jelenlét és a levegő áramlása minden énekes számára a legfontosabb elérendő cél: ki hogyan érkezik meg ebbe az idilli állapotba, hogyan veszíti el  és hogyan talál vissza újra és újra. 

Ezekről és még rengeteg érdekes megélésről lesz szó a 12 részes beszélgetéssorozatban, amely az AnchorFM-en keresztül hallgatható lesz minden podcast lejátszón. 

Szabó T. Anna Zenészdal című verséből született kérdésre, pedig mindenki a saját életútjával és megéléseivel válaszol. 

Élményének beszélgetések nemcsak énekeseknek! 


November 13-án minden online stream és zeneáruházban elérhető a Saját kézzel című adventi dal újrafeldolgozása!

Idén új téli kabátot kapott ez a gyönyörű vers, amely Szabó T. Anna költeménye és a kézzel készült alkotások örömeire és fontosságára buzdít. Mindenképpen érdemes meghallgatni és inpirálódni, hiszen ebben az évben talán nagyon más karácsonyt élünk majd át. Az ehhez kapcsolódó gondolataimat és érzéseimet egy blogbejegyzésben bővebben is leírtam.

Olvassátok el ITT!


Novemberben újra ÉlményÉnek Zoom Workshop!!!

A nyáron először kipróbált ÉlményÉnek Zoom Workshopok után novemberben új három alkalmas folyamat indul útjára. A 2020 tavaszi karantén idejére hirdetettt 21 napos ÉlméynÉnek kihívás visszajelzései alapjén egyértemű volt, hogy az ember még jobban vágynak a valódi kapcsolódásra az énekhangjukon keresztül.

A feladatok olyan mindenkiben fellelhető játékos, kreatív zenei folyamatokra épülnek, amelyek során megtapasztalható a saját énekhangunk kimeríthetetlen perspektívái. Az online módon zajló énekes feladatok elsősorban páros módon zajlanak, amelyben lehetőségük van a résztvevőknek folyamatosan megtapasztalni az alkotásban rejlő megannyi szépséget!

Részletekért kattint IDE!


 Az Artisjus #kosziadalt elnevezésű dalszerző pályázatára készült az alábbi videó, amelyben Emese beszél a 2019-ben megjelent Zenés Adventi Kalendárium című lemez dalairól. A három perces videóban a versmegzenésítésről és a szövegekkel való zenés játékról is szó esik.

Aki többet szeretne tudni erről a közönségkedvenc lemezről, amely a megjelenés évében, karácsony előtt a Mahasz listák 7-ik helyén szerepelt, az feltétlenül nézze meg az alábbi VIDEÓt!


Megjelent harmadik nagylemezünk Zenés Adventi Kalendárium címmel a Tom-Tom Records gondozásában. A 24 dalt tartalmazó lemez Szabó T. Anna Adventi Kalendárium című verses kötete alapján készült. A lemezen többek közt közreműködik Palya Bea, Ferenczi György, Dalinda és Makranczi Zalán. Hallgasd meg Spotify-on, Deezer-en, Apple Music-on!

Lemezbemutató koncert: december 8. 18.00 Mom Kulturális Központ. Jegyek


Csatlakozz a 21 napos ÉlményÉnek kihíváshoz!

Régóta mocorog az igény bennem egy ilyen közösségi megmozdulásra!
ÉNEKES KIHÍVÁST indítok, amiben február 18-val kezdődően 21 napon át minden nap vállalom, hogy csakis a saját örömömre éneklek!
A motivációmról és a kihívásról bővebben az alábbi blogbejegyzésben olvashattok!

Remélem kedvet kaptok és sokan csatlakoztok az ÉlményÉnek Csoporthoz, amin keresztül zajlik majd a bátorítás.


Megjelent első hivatalos videóklipünk a Bennem a világ címadó dalához

A videót a PUR E PROD készítette: http://www.pureprod.hu
Rendező: Reich Tamás | Operatőr: Brautigam Bertold | Gyártásvezető: Tiszai András | Drone: Somogyi Márton | Világosító: Gőbel Ákos | Kamera technikus: Féniász András | Asszisztens: Prepelicza Zoltán | Vágás: Brautigam Bertold, Reich Tamás | Fényelés: Brautigam Bertold
Díszlettervező: Somogyi Márton | Díszlet építő: Boka Máté, Bundschuh Balázs | Kellék: Tiszai András
Stylist: Szőke Sára | Smink: Hidvéghy Szilvia | Haj: Kostenko Daria | Grafika: Silye Júlia

A videó a Teleki-Tisza-Kastélyban készült Nagykovácsiban: https://teleki-tisza-kastely.hu

Köszönet a ruhákért a Lucky Shepherd Designer Roomnak, akik azzal, hogy magyar tervezők ruháit kínálják, hozzájárulnak a fenntartható divathoz: http://www.luckyshepherd.com
Tervezők: MZF -Mezőfi Andrea | ByAsy | Daria Kostenko | Ferencz Vanda | Gera Noémi

Külön köszönet: Vision Team, Schwindl Kft.
Bútorokért köszönet a Vakum Design Shop-nak


Megjelent új lyrics videónk a Bennem a világ címadó dalához

Fogadjátok szeretettel az új vidónkat! Eláruljuk azt is, hogy hamarosan bemutatjuk első hivatalos videóklipünket! Iratkozzatok fel a youtube csatornánkra, hogy elsőként értesüljetek róla!


Megjelent új albumunk, Bennem a világ címmel

Óriási öröm számunkra, hogy megmutathajuk végre nektek is min dolgoztunk az elmúlt hónapokban és a lemezbemutató koncert visszajelzései alapján úgy érezzük sikerült is átadni mindazt, amit szerettünk volna. Bízunk benne, hogy dalaink sokáig örömet és élményeket adnak nektek. Kérlek osszátok meg velünk gondolataitokat, tapasztalataitokat a dalokkal kapcsolatban

A lemez minden online platformon elérhető már. Itt tudjátok az iTunes-on megvásárolni, ide kattintva a Spotify-n, itt pedig a Deezeren tudjátok streamelni. Ha szeretnétek a CD-t megvásárolni, kérlek írjatok nekünk egy e-mailt a [email protected]


JaMese élményéneklés workshop 2018 januárjától

2018 január és május között havi egy szombat délelőtt lesz egy “Élményének” workshop. Csatlakozzatok a JaMese élményének csoporthoz ide kattintva, ahol aktuális infókat, élményeket, kérdéseket, mindent meg lehet beszélni. Itt pedig a workshopok pontos idejét, helyét is megtalálhatjátok.

Arról hogy miért találtam ki ezt a kezdeményezést és mi a célom vele írtam egy blogbejegyzést, olvasd el, hátha neked is kedved támad eljönni valamelyik workshopra.


A Veise Jazz Fesztiválon jártunk Oroszországban

Október 17-én Saranskban léptünk fel a Nemzeti Színház nagy termében. Óriási megtiszteltetés és élmény volt számunkra a koncert. Készítettünk egy videós utibeszámolót is róla, valamint sok-sok fényképet is.


JaMese koncertek 2017 nyarán!

A nyár folyamán több helyen is találkozhattok velünk!

Íme a flyer, ami minden helyszínt és dátumot tartalmaz:


A Csak a napba első albumunkhoz készült kommentár videókat itt egyben meg tudjátok nézni. Iratkozz fel a youtube csatornánkra is itt, hogy ne maradj le a legújabb videókról, valamint ezzel tudsz segíteni is nekünk, hogy még több új videót tudjunk készíteni.


2016 nyarán “Szabadon” elnevezésű négy állomásos nyári turné veszi kezdetét, amely különleges helyszíneken, egyedi hangulatú koncertek formájában jut majd el a közönséghez. Egy sokkal intimebb koncertélményt szeretnének megteremteni a zenekarral, ahol a szabad tér és a zöld környezet feloldja a klasszikus előadó – közönség szerepet és egy valós igazibb koncertélménnyel kecsegtet. A három vidéki és a befejező budapesti helyszínen új dalok csendülnek majd fel, amelyeket szeptemberben stúdióban is rögzít a zenekar.

jamese_szabadon_cover2 copy

JaMese 2024 - Adatvédelmi tájékoztató