Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a JaMese zenekar internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok (cookies = sütik) automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a hatályos jogszabályok honlapokra vonatkozó tartalmi és formai követelményeinek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

A honlap üzemeltetéséhez a JaMese zenekar tevékenységével összefüggő adatok védelme érdekében az informatikai rendszerünktől teljesen független külső szolgáltató (MailChimp) szervergépeit vesszük igénybe.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a JaMese zenekar nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek.

Az internetes felületünkön – a honlap látogatásával összefüggésben – kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, valamint a megbízott, fent hivatkozott informatikai szolgáltatónk, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját, illetve a hello@jamese.hu címet használhatja.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. A JaMese zenekar más tevékenységei során is kapcsolatba kerül a természetes és jogi személyekkel, melynek során kezeli az érintettek személyes adatait – erről belső Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatunk szól.

A részletes Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

JaMese 2016 - Adatvédelmi tájékoztató