Hírek

Megjelent új albumunk, Bennem a világ címmel

Óriási öröm számunkra, hogy megmutathajuk végre nektek is min dolgoztunk az elmúlt hónapokban és a lemezbemutató koncert visszajelzései alapján úgy érezzük sikerült is átadni mindazt, amit szerettünk volna. Bízunk benne, hogy dalaink sokáig örömet és élményeket adnak nektek. Kérlek osszátok meg velünk gondolataitokat, tapasztalataitokat a dalokkal kapcsolatban

A lemez minden online platformon elérhető már. Itt tudjátok az iTunes-on megvásárolni, ide kattintva a Spotify-n, itt pedig a Deezeren tudjátok streamelni. Ha szeretnétek a CD-t megvásárolni, kérlek írjatok nekünk egy e-mailt a hello@jamese.hu-ra


Bennem a világ címmel új lemezünk jelenik meg hamarosan

Utolsó símítások vannak hátra és februárban stúdióba vonulunk felvenni 11 új dalt. A dalok egy része teljesen saját szerzemény, de lesz rajta vers Lackfi Jánostól és Szabó T. Annától is. Közreműködni fog a lemezen Horváth Kristóf, Színész Bob – slammer is.

Lemezbemutató koncertünk március 8-án tartjuk az Opus Jazz Clubban. Bővebb infókat itt találtok, jegyet pedig ide kattintva tudtok vásárolni.


JaMese élményéneklés workshop 2018 januárjától

2018 január és május között havi egy szombat délelőtt lesz egy “Élményének” workshop. Csatlakozzatok a JaMese élményének csoporthoz ide kattintva, ahol aktuális infókat, élményeket, kérdéseket, mindent meg lehet beszélni. Itt pedig a workshopok pontos idejét, helyét is megtalálhatjátok.

Arról hogy miért találtam ki ezt a kezdeményezést és mi a célom vele írtam egy blogbejegyzést, olvasd el, hátha neked is kedved támad eljönni valamelyik workshopra.


A Veise Jazz Fesztiválon jártunk Oroszországban

Október 17-én Saranskban léptünk fel a Nemzeti Színház nagy termében. Óriási megtiszteltetés és élmény volt számunkra a koncert. Készítettünk egy videós utibeszámolót is róla, valamint sok-sok fényképet is.


JaMese koncertek 2017 nyarán!

A nyár folyamán több helyen is találkozhattok velünk!

Íme a flyer, ami minden helyszínt és dátumot tartalmaz:


A Csak a napba első albumunkhoz készült kommentár videókat itt egyben meg tudjátok nézni. Iratkozz fel a youtube csatornánkra is itt, hogy ne maradj le a legújabb videókról, valamint ezzel tudsz segíteni is nekünk, hogy még több új videót tudjunk készíteni.


Legközelebbi koncertünk október 19-én lesz az Opus jazz Club-ban, ahol vendégünk lesz Lábas Viki a Margaret Island énekesnője! Sok-sok meglepetéssel készülünk és emelett az új lemezanyag dalai és íródnak. További hírek a koncertről az alábbi facebook eseményében: https://www.facebook.com/events/165430277231811/

Augusztus 27-én Budapesten, a gyönyörű, vadszőlővel befuttatott Építészpince kertjében tartjuk a Szabadon turné zárókoncertjét. Jegyek kaphatóak ide kattintva! A jegy mellé jár egy kupon is, amivel a készülő új lemezünket tölthetitek majd le ingyen!
További információ a koncertről a facebook eseményben, ide kattintva!

13996092_951296224998302_2686089484721582447_o


A Szabadon nyári turnén készült beszélgetéssorozatot, hangulatvideókat itt egyben megnézheted. Iratkozz fel a youtube csatornánkra is itt, hogy ne maradj le a legújabb videókról, valamint ezzel tudsz segíteni is nekünk, hogy még több új videót tudjunk készíteni.


Pordal című dalunkhoz különleges lyrics videó készítését tervezzünk. Ebben várjuk mindenki segítségét! Felhívásunkból minden kiderül: fotózz és a hashtagelj az instagramon vagy küldd el a Pordal által ihletett fotódat emailben vagy a facebookon!


2016 nyarán “Szabadon” elnevezésű négy állomásos nyári turné veszi kezdetét, amely különleges helyszíneken, egyedi hangulatú koncertek formájában jut majd el a közönséghez. Egy sokkal intimebb koncertélményt szeretnének megteremteni a zenekarral, ahol a szabad tér és a zöld környezet feloldja a klasszikus előadó – közönség szerepet és egy valós igazibb koncertélménnyel kecsegtet. A három vidéki és a befejező budapesti helyszínen új dalok csendülnek majd fel, amelyeket szeptemberben stúdióban is rögzít a zenekar.

jamese_szabadon_cover2 copy

JaMese 2016