Hírek

JaMese élményéneklés workshop 2018 januárjától

2018 január és május között havi egy szombat délelőtt lesz egy “Élményének” workshop. Csatlakozzatok a JaMese élményének csoporthoz ide kattintva, ahol aktuális infókat, élményeket, kérdéseket, mindent meg lehet beszélni.

Arról hogy miért találtam ki ezt a kezdeményezést és mi a célom vele írtam egy blogbejegyzést, olvasd el, hátha neked is kedved támad eljönni valamelyik workshopra.


A Veise Jazz Fesztiválon jártunk Oroszországban

Október 17-én Saranskban léptünk fel a Nemzeti Színház nagy termében. Óriási megtiszteltetés és élmény volt számunkra a koncert. Készítettünk egy videós utibeszámolót is róla, valamint sok-sok fényképet is.


JaMese koncertek 2017 nyarán!

A nyár folyamán több helyen is találkozhattok velünk!

Íme a flyer, ami minden helyszínt és dátumot tartalmaz:


A Csak a napba első albumunkhoz készült kommentár videókat itt egyben meg tudjátok nézni. Iratkozz fel a youtube csatornánkra is itt, hogy ne maradj le a legújabb videókról, valamint ezzel tudsz segíteni is nekünk, hogy még több új videót tudjunk készíteni.


Legközelebbi koncertünk október 19-én lesz az Opus jazz Club-ban, ahol vendégünk lesz Lábas Viki a Margaret Island énekesnője! Sok-sok meglepetéssel készülünk és emelett az új lemezanyag dalai és íródnak. További hírek a koncertről az alábbi facebook eseményében: https://www.facebook.com/events/165430277231811/

Augusztus 27-én Budapesten, a gyönyörű, vadszőlővel befuttatott Építészpince kertjében tartjuk a Szabadon turné zárókoncertjét. Jegyek kaphatóak ide kattintva! A jegy mellé jár egy kupon is, amivel a készülő új lemezünket tölthetitek majd le ingyen!
További információ a koncertről a facebook eseményben, ide kattintva!

13996092_951296224998302_2686089484721582447_o


A Szabadon nyári turnén készült beszélgetéssorozatot, hangulatvideókat itt egyben megnézheted. Iratkozz fel a youtube csatornánkra is itt, hogy ne maradj le a legújabb videókról, valamint ezzel tudsz segíteni is nekünk, hogy még több új videót tudjunk készíteni.


Pordal című dalunkhoz különleges lyrics videó készítését tervezzünk. Ebben várjuk mindenki segítségét! Felhívásunkból minden kiderül: fotózz és a hashtagelj az instagramon vagy küldd el a Pordal által ihletett fotódat emailben vagy a facebookon!


2016 nyarán “Szabadon” elnevezésű négy állomásos nyári turné veszi kezdetét, amely különleges helyszíneken, egyedi hangulatú koncertek formájában jut majd el a közönséghez. Egy sokkal intimebb koncertélményt szeretnének megteremteni a zenekarral, ahol a szabad tér és a zöld környezet feloldja a klasszikus előadó – közönség szerepet és egy valós igazibb koncertélménnyel kecsegtet. A három vidéki és a befejező budapesti helyszínen új dalok csendülnek majd fel, amelyeket szeptemberben stúdióban is rögzít a zenekar.

jamese_szabadon_cover2 copy

JaMese 2016